bach.png

Cím: 2800 Tatabánya, Köztársaság útja 22 fsz. 3. Telefon:+36 30 273 6451 E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

akkuAz akupresszúra az egyik legősibb és legjobban bevált természetes gyógymód, amely az évezredes kínai gyógymasszázból fejlődött ki. Ez a sajátos masszázs technika mechanikus ingerrel hat azokra a pontokra, amelyeket az akupunktúra kezel, azonban az akupunktúrához képest jóval kevesebb pontot használ. Ezek a pontok kézzel valamint elektromos készülék segítségével stimulálhatók.

Az akupresszúra kiválóan alkalmas egészségmegőrzésre, fájdalomcsillapításra, feszültség levezetésére, a jó közérzet fokozására.

Akupresszúrás kezelés lényege, hogy ujjbeggyel vagy a tenyérrel történő nyomkodással, dörzsöléssel ingerelhető a test energiarendszeréhez tartozó akupunktúrás pontok. Ez serkenti a bioenergia áramlását és megszünteti a betegségeket okozó energetikai blokkokat. Ösztönösen mindenki alkalmazza ezt a gyógymódot, amikor pl. a tenyerét a homlokára szorítja, hogy enyhítse a fejfájását.

Tudományos kutatások szerint az akupresszúra alkalmazásakor a nyomásinger idegi közvetítéssel a gerincvelőbe jut. ahonnan rendkívül összetett idegi és bioenergetikai rendszerek közvetítésével fejti ki a hatását.

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k (sütik) használatát.