ful.png

Cím: 2800 Tatabánya, Köztársaság útja 22 fsz. 3. Telefon:+36 30 273 6451 E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bachA test és a lélek szoros kölcsönhatásban áll egymással. Ma már számtalan betegség nem az alultápláltság és a rossz higiéniás viszonyok miatt alakul ki, sokkal inkább az érzelmi problémák hatására. Bánat, félelem, aggódás, harag, túlzott ambíció, féltékenység, mind-mind traumatikus tényező. Köztudomású, hogy a stressz gyengíti az immunrendszert és ezáltal betegségek kialakulásához vezet.

A Bach-virágterápia segítségével lehetővé válik e lelkiállapotok és problémák természetes, fokozatos feloldása és a kibillent lelki egyensúly helyreállítása. Az újra megtalált belső harmónia állapotában azután a szervezet eddig lekötött öngyógyító erői felszabadulnak és kifejthetik áldásos hatásukat.

A Bach-virágterápia a lelki egészség fenntartására, betegségmegelőzésre, és számos lelki panasz enyhítésére alkalmas.

A módszert 80 évvel ezelőtt egy angol homeopátiás orvos, Dr. Edward Bach dolgozta ki és terjesztette el, azóta világszerte elfogadott és elismert természetes gyógymóddá vált. A fizikai tünetek mögött mindig a lélek harmóniájának zavara áll. Ha ezt a zavart sikerül megszüntetni, a fizikai tünetek sem térnek vissza. A Bach-virágterápiának fontos szerepe lehet tehát a különböző betegségek pl. bőrpanaszok, különböző allergiák, emésztési zavarok, vérnyomásproblémák, daganatos betegségek, fejfájás, kimerültség, szenvedélybetegségek kiegészítő kezelésében.

Krónikus, hosszabb ideje tartó betegségek, illetve lelkiállapotok, alkati problémák esetén a kezelés több hónapot is igénybe vehet, míg akut esetekben, rendszerint néhány hétig tart.

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k (sütik) használatát.