aku.png

Cím: 2800 Tatabánya, Köztársaság útja 22 fsz. 3. Telefon:+36 30 273 6451 E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

fulakkuAz akupunktúra az emberiség egyik legősibb gyógymódja már több ezer éve ismerték a mai kezelés alapját képező pontokat. Ma már hazánkban is igen elerjedt a nyugati orvoslással egyenértékű.

A fülakupunktúra az egész szervezetre kiegyensúlyozó hatással van, nem csak testi szinten, hanem a pszichés gyógyulásban is segít.

A fülakupunktúrás kezelés nem csak önállóan hatékony, hanem a hagyományos orvosi kezelés mellett, mint alternatív kiegészítő gyógymód, amely hatékonyan segíti és lerövidíti a gyógyulás felé vezető utat.

A fülakupunktúrás kezelés, mint addiktológiai eljárás a szenvedélybetegségek leküzdésében is hatékonyan segít.

Fülakupunktúrás kezelési módszerrel számos további funkcionális, vegetatív idegrendszeri, valamint fájdalommal kapcsolatos zavar is kezelhető, ezek közül néhány példa: alvászavar, depresszió, légzőszervi problémák, emésztőrendszer zavarai, mozgásszervi betegségek, valamint szervi problémák kiegészítő kezelése.

 

Fülakupunktúrás kezelés menete

 A kezelés a NADA protokoll szerint történik, ami a leghatásosabb öt pont kezeléséből áll.
A fül fertőtlenítése után, vékony tűk kerülnek a kijelölt akupunktúrás pontokba. A kezelés nem fájdalmas, inkább kicsit kellemetlen érzés, mivel a tű 1-2 mm-re hatol be a bőrfelületbe.

 

 

Fülakupunktúrás kezelés menete

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k (sütik) használatát.