nap.png

Cím: 2800 Tatabánya, Köztársaság útja 22 fsz. 3. Telefon:+36 30 273 6451 E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A reflexológia tapasztalatokon alapuló tudomány. Lényege: bőrterületek, pontok, zónák ingerlése. Az ingerre reflex, visszahatás keletkezik a hozzá tartozó szervben, testrészben. Ezen területek befolyásolásával távolhatásokat érhetünk el, az energiaáramlás útján. A reflexológiával a szervezet összes életműködésére hatni tudunk. A talpban közel 70.000 idegvégződés található. A stimulálás hatással van a központi idegrendszerre, a vérkeringésre, és a belső szervekre.

 

Reflexológia, mint a megelőzés eszköze

A rohanó életmód a civilizációs ártalmak hatásaként a szervezet kibillenhet, az egyensúlyából, ekkor még szervi elváltozás nincs jelen. Ilyenkor a legegyszerűbb a szervezet harmóniáját visszaállítani.
A talpreflex masszázs meg tudja szüntetni az energiazavarokat, és harmonizálni tudja a szervezetet, betegségmegelőző hatású.

 

Reflexmasszázs

talpAmely alkalmas állapotfelmérésre és kezelésre egyaránt. A prevenció mellett a gyógyításban is eredményeket érhetünk el. A talpreflexzóna masszázs a szervezet öngyógyító mechanizmusát indítja be. Serkenti a vér-és nyirokkeringést, elősegíti a salakanyagok kiválasztását, erősíti az immunrendszert, fájdalomcsillapító hatású, gyorsítja a gyógyulást, oldja a feszültséget. Az egyes reflex pontok érzékenysége, vagy fájdalma jelzi, hogy a hozzátartozó belső szervben funkcionális zavar, vagy megbetegedés jött létre.
Az egészséges talpon normál nyomással nem lehet fájdalmat elérni.

 

 

 

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k (sütik) használatát.