Cím: 2800 Tatabánya, Köztársaság út 22 fsz. 3. Telefon:+36 30 273 6451 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

vollDr. Voll a közel 5000 éves keleti gyógyászatot figyelte meg, miszerint a szervek-szervrendszerek diagnosztizálásához, illetve serkentéséhez elegendő a test valamely akupunktúrás pontjait mérni, illetve ingerelni.

A Voll–féle elektroakupunktúra egyike volt azon diagnosztikai és terápiás módszereknek, amely hidat épített a klasszikus kínai és a nyugati orvostudomány közé. Voll készülékkel pontosan számszerűen mérni lehet minden egyes szerv elektromos potenciálját (funkciókörét), így energetikai állapotát, működését. Az egyes rendellenességek, működési zavarok a Voll-féle műszerrel sok esetben már akkor kimutathatók, amikor még nem okoz testi tüneteket és szervi elváltozásokat.

Az elektromos készülék segítségével ingerelhető a test energiarendszeréhez tartozó akupunktúrás pontok. Ez serkenti a bioenergia áramlását és megszünteti a betegségeket okozó energetikai blokkokat.

 

 

 

 

 

Copyright EvoLveN© 2013. All Rights Reserved.